Cart 0

Werkwijze

BRAND FUEL ROAD MAP

Jeah je gaat de eerste stappen zetten naar naar een bold & badass brand identity. Ieder project is uniek en het lanceren van je merk kan eng zijn - maar hé I’ve got your back en zorg ervoor dat het een leuke ervaring wordt! Lees hieronder meer over het branding proces.

BlackBackground-wit.png
 
Brand Fuel Werkwijze.JPG

1. DISCOVER

Let’s meet! Om er zo goed mogelijk achter te komen waar jouw brand voor staat en wat je wilt uitstralen, vul je de Branding Discovery Checklist in. Vervolgens plannen we een Vision Talk. Dat kan bij mij op kantoor of telefonisch.

2. IMAGINE

‘Everything that is real was imagined first’. Met jouw input ga ik aan de slag. Ik ontwerp een mood board die we telefonisch bespreken. Het mood board laat zien welke look & feel we nastreven. Fijn om te weten dat alle neuzen in dezelfde richting staan!

3. DESIGN

Het echte werk kan beginnen! Ik ontwikkel de logo concepten. Jij geeft feedback en kiest het concept dat je het meest aanspreekt. Met dit ontwerp ga ik verder aan de slag. Ik finetune ’m tot een kick ass logo en huisstijl dat helemaal voldoet aan jouw wensen.

4. THRIVE

It’s time to shine! Je bent nu in het trotse bezit van een onweerstaanbare huisstijl. Ik lever je alle benodigde formaten en files digitaal aan zodat jij er helemaal klaar voor bent om je bedrijf naar een volgend niveau te tillen.

 
Branding werkwijze achtergrond.png