Cart 0

 
 

SNEAK PEEK OF MY LIFE

 
 
 

ENERGIZING BRANDS IS WHAT I DO BEST

Dat doe ik met bold en bad ass branding & webdesign. Al van jongs af aan vind ik niets toffer dan het creëren van mooie dingen. Bezig zijn met vorm en kleur en inspirerende verhalen vertalen naar toegankelijke designs, is wat mij energie geeft.

Door mijn studies Bouwkunde, Product Design én jarenlange ervaring als kapper weet ik als geen ander wat een goed ontwerp nodig heeft. Maar minstens zo belangrijk is mijn sterke intuïtie. Daarmee lees ik moeiteloos tussen de regels door om het verhaal van jouw bedrijf online te laten rocken. Bij mij geen maandenlange trajecten en ingewikkelde logo’s, maar een persoonlijke no nonsens aanpak en heldere designs die voor zichzelf spreken. 

Klinkt dat goed?

 
Brand Fuel Things-I-love

What I love doing

Wat ik zo fijn vind aan mijn werk is dat ik het overal vandaan kan doen. Ik ben dus vaak op reis. Dit jaar heb ik ook nog eens mijn droomproject gerealiseerd, een eigen camper. Nu kan ik dus met mijn eigen huisje op reis om lekker vanuit de zon te werken.

Ook hou ik best wel van een beetje snelheid dus als ik niet op reis ben maak ik graag tochtjes op de motor.

Italië is mijn tweede thuis, ik heb een enorme liefde voor de taal, mensen en cultuur, het vaakst ben ik dan ook daar te vinden en als het even kan pas ik dan op een huis met dieren. Honden vind ik te gek. .

BlackBackground-ROZE.png